De unieke App voor uw ondernemerscollectief

De VEAPP is de verenigingsapp op uw mobiele telefoon voor ondernemersverenigingen in heel Nederland. Als ondernemerscollectief kunt u nu op eenvoudige wijze een app maken voor uw bedrijventerrein, winkelgebied of andere groep van ondernemers. Zo heeft u een uniek communicatiemiddel voor uw doelgroep.

Beschikbaar voor verschillende platformen

De App is beschikbaar voor zowel het Android platform als het Apple platform en eenvoudig te downloaden in de verschillende Appstores. Uw app is afgeschermd door een unieke code en daarmee enkel toegankelijk voor diegene aan wie u de code verstrekt. Download de App en kijk eens bij suggesties voor voorbeelden van de APP. Zo ontvangt u een goed beeld van de mogelijkheden die de App te bieden heeft.

CMS systeem voor beheer en onderhoud

Via een eenvoudig CMS-systeem kunt u makkelijk de App realtime onderhouden. De gebruikers hoeven dan ook niet telkens de App opnieuw te downloaden. Het CMS-systeem kan tevens gebruikt worden voor het versturen van pushberichten. Hieronder ziet u een overzicht van de vele mogelijkheden van de App. Daarnaast kunt u de layout volledig aanpassen aan uw kleurstelling en logo.

 1. Nieuwsrubriek voorzien van RSS mogelijkheid
 2. Contactdata met Google maps locatie aanduiding aanwezig
 3. Media met video weergave middels youtube video, koppelen van foto album, Youtube TV-kanaal koppeling
 4. Facebook koppeling
 5. Twitter koppeling
 6. Agendafunctionaliteit met iCal koppeling
 7. Poll (rondvraag) met openvragen en meerkeuze vragen
 8. Website koppeling
 9. Sponsorpagina
 10. Mogelijkheid tot het aanbieden van vaste rubrieken in iedere laag (APP)
 11. Reserveerfunctionaliteit
 12. Ledenoverzicht
 13. About us – pagina
 14. Tip van de week
 15. Pushnotificaties

Doorontwikkeling van de App

Daar wij veel bedrijvenverenigingen en winkeliers hebben die de App gebruiken ontwikkelen wij de App verder door. U heeft hier profijt van! De doorontwikkelingen komen kostenloos ter beschikking van uw CMS-systeem. Zodoende maakt u altijd gebruik van uptodate software.

Kosten

Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten! Er zijn geen éénmalige kosten voor u en wij helpen bij het installeren, aannpassen aan huisstijl en vullen van de App. Voor de hosting, ondersteuning en onderhoud vragen wij wel een bedrag van €300,00 per jaar excl. btw.

Op deze manier heeft u een uniek communicatiemiddel in handen tegen een betaalbare prijs.

Heeft u interesse in een App voor uw vereniging of collectief neem dan contact met ons op.